Onze Klein Geluksmomentjes zijn verkrijgbaar bij verschillende horeca en winkels.
Wil jij ook graag onze producten in jouw zaak? Vraag de gratis proefbox dan hier aan en ik kom ze persoonlijk bij je langsbrengen.

Weet jij een leuke plek waar onze producten ook helemaal zouden passen.
Laat het ons weten. klik hier 

Online bestellen

Webshop

Wil je taartjes, mergpijpen of bokkenpootjes thuis bezorgd hebben?

Dat kan via Glutenvrijemarkt.com of via Bfreez.nl. Vandaag besteld, morgen in huis!

Noord-Holland

House of chocolate
Goemans Versbakkerij

House of Chocolate & Coffee in Heiloo verkoopt naast chocolade en koffielekkernijen ook ons heerlijke smeuïge bananenbrood en knapperige koffiekoekjes.
(locatie)

Bij alle winkels van Goemans Versbakkerij kun je onze variabox met 3 van onze heerlijke handgemaakte gebakjes vinden in de diepvries.
Benieuwd waar je de winkels kunt vinden? klik hier voor een locatie in de buurt!

Utrecht

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein in Baarn heeft een groot assortiment glutenvrije en biologische producten. En daar mogen onze heerlijke smeuïge mergpijpen, bokkenpoten, en diverse soorten gebak en koeken natuurlijk niet missen. (locatie)

Zuid-Holland

Glutenvrijemarkt.com
Bfreez
The Vegan Saint

Bij Glutenvrijemarkt kun je online een breed assortiment aan glutenvrije producten vinden en heel makkelijk thuis laten bezorgen. Afhalen is ook mogelijk (locatie).
En weett je al dat je in het magazijn van Glutenvrijemarkt is ook gewoon kunt shoppen? 

Onze mergpijpen, bokkenpootjes en een variatiebox taartjes zijn hier verkrijgbaar

Dé grootste glutenvrije dieprvies webshop.  Bestel nu eenvoudig bij Bfreez.nl en vandaag besteld is volgende werkdag in huis.

Onze mergpijpen, bokkenpootjes en een variatiebox taartjes zijn hier verkrijgbaar. 

De Vegan Saint Store is een vegan store waar je Organic Raw Coldpressed Juices van de brand The Vegan Saint kunt proeven en kopen. Ook is er de mogelijkheid kleine lekkere bites & snacks (Klein Geluk taartjes) voor thuis of onderweg mee te nemen. De store heeft een coffee lounge waar je met je vrienden koffie/ thee kan drinken bij de schouw of gewoon even tot jezelf kan komen. Er is gelegenheid voor kindjes om te spelen en kleuren terwijl mama koffie drinkt. Plan uw route naar de shop.

België

GeoTea

GEOTEA, een uniek koffie- en theehuis in het centrum van Lille. (locatie)
Woon je in de buurt of ben je op vakantie bij onze zuiderburen? GeoTea is de plek waar je veilig een lekker een glutenvrij vegan gebakje kunt eten.