BAKKERIJ TEAM

Ontmoet ons geweldige teamleden.

 • Klein Geluk Bakery/ Oprichtster
  Janneke Kiekens

  Janneke Kiekens Klein Geluk Bakery/ Oprichtster

  https://www.kleingelukbakery.nl

  “Wees niet bang om te falen, maar wees wel bang om het niet te proberen.“

  Met deze gedachte, vallen en opstaan heb ik samen met mijn man en onze twee kids op 14 juni 2019, mijn droom, Klein Geluk ontbijt en lunch kunnen openen.
  Het was een droom die in 2017 begon tijdens een weekendje weg.

 • Klein Geluk Bakery / Allround
  Sara Vredenburg

  Sara Vredenburg Klein Geluk Bakery / Allround

  Mijn naam is Sara en ik ben 22 jaar. Ik werk sinds december 2019 met heel veel plezier bij Klein Geluk! Sommige periodes werk ik meer, maar je ziet mijn vooral op de zaterdag in de winkel.

  Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Leiden. Ik zit nu in mijn derde jaar en ik ben nu druk bezig met het afronden van mijn stage. Afgelopen half jaar was dus best druk voor mij.

  Naast dat ik studeer, ben ik ook vaak bij mijn paard Hanna te vinden en als de sportscholen ooit weer open gaan ook daar! Ik ben momenteel hard aan het trainen om mee te doen aan een bikini fitness wedstrijd

  Ik werk met ontzettend veel plezier bij Klein Geluk omdat ik mensen spreek die om allerlei reden naar Klein Geluk komen! Ik vind het mooi om te zien dat ieder zijn eigen verhaal heeft en bij ons een klein geluksmomentje kan ervaren! Daarnaast ben ik zelf ook erg bezig met het milieu en hoe je je voetafdruk zo klein mogelijk kan maken! Daar ben ik al wat langer mee bezig en toen ik zag dat Klein Geluk eraan zou komen, heb ik Janneke direct een berichtje gestuurd via Instagram. Ik mocht op gesprek komen en het was direct raak! En zoals ze dat dan altijd zo mooi zeggen: the rest is history

 • Klein Geluk Bakery / Allround
  Romy Blok

  Romy Blok Klein Geluk Bakery / Allround

  https://kleingelukbakery.nl/

  Hoi! Ik ben Sara, 25 jaar en ik versterk sinds juni 2021 het team van Klein Geluk!

  Koken en gezonde voeding zijn altijd mijn passies geweest. Vroeger keek ik nog met mam en oma mee tijdens het koken, tegenwoordig sta ik het liefst zelf in pannen te roeren..Mmm!

  Twee maanden geleden ben ik geslaagd voor de opleiding Tourism management, maar mijn liefde voor koken en de horeca bleek toch groter dan die voor rollende koffertjes op het vliegveld. En met de tropische gerechten op de kaart van Klein geluk, waan ik mij toch nog op vakantie!

  Als ik niet bij Klein Geluk sta dan werk ik aan mijn receptenpagina ‘Recepten van Saar’ en ben ik in de sportschool les aan het geven. De plek om jezelf te ontwikkelen, elkaar te motiveren en de billen te ‘shaken’ als de juf dat zegt!

  Bij Klein geluk werk ik met veel plezier en ben ik precies op mijn plek! Zie ik je gauw voor een taartje of een heerlijke lunch?

De verhalen van de mensen om mij heen, waar glutenvrij en lactosevrij eten een noodzaak is, hebben mij zo geraakt, dat ik dacht, hier moet ik iets mee. Het altijd, maar bewust en alert zijn en het precies moeten weten wat er in een gerecht zit, heeft veel impact op het onbezorgd genieten. 

Even spontaan een hapje buiten de deur eten, wat lekkers bij de koffie bij je vriendin is er niet bij. Het gaf mij het gevoel niet de vrijheid te hebben om optimaal te kunnen genieten en te ontspannen op die momenten die er juist zo toe doen.
Ik heb géén allergieën of intoleranties en kan kan alles onbezorgd eten, en dat onbezorgde gevoel, dat klein geluk, wil ik anderen ook geven.

Daarom opende ik in juni 2019 Klein Geluk ontbijt en lunch. Een ontbijt- en lunchroom waar alles ik serveer glutenvrij, lactosevrij en ook vegan is. Zelfs onze huisgemaakte lekkernijen in een allergenen vrije omgeving.
Nu na 3 jaar met natuurlijk ook tegenslagen is Klein Geluk er nog steeds en genieten steeds meer mensen van al het lekkers. Ook heb ik een klein maar geweldig team opgebouwd. Het is voor mij dan ook heel duidelijk dat het goed is dat Klein Geluk er is, en het een fijne plek is waar jij onbezorgd kunt genieten. 

In de afgelopen 3 jaar is wel gebleken dat onze taartjes toch wel de grootste favoriet zijn. En omdat wij vinden dat  heel Nederland daarvan moeten kunnen genieten, worden onze zoete lekkernijen, ook wel Klein Geluksmomentjes genoemd, door bijna heel Nederland verzonden. Ik word er zo enorm gelukkig van al jullie blijde toetjes en dankbare woorden. Dat is waar ik het voor doe, voor jou.

Liefs Janneke