Wie zijn wij


Janneke Kiekens

“Wees niet bang om te falen, maar wees wel bang om het niet te proberen. “

Met deze gedachte, vallen en opstaan heb ik samen met mijn man en onze twee kids op 14 juni 2019, mijn droom, Klein Geluk ontbijt en lunch kunnen openen.
Het was een droom die in 2017 begon tijdens een weekendje weg.

Waarom nu deze formule?

De verhalen van de mensen om mij heen, waar glutenvrij en lactosevrij eten een noodzaak is, hebben mij zo geraakt, dat ik dacht hier moet ik iets mee. Het altijd, maar bewust en alert zijn en het precies moeten
weten wat er in een gerecht zit. Even spontaan een hapje buiten de deur eten is er niet bij. Het gaf mij het gevoel niet de vrijheid te hebben om optimaal te kunnen genieten en te ontspannen.
Ik heb géén allergieën of intoleranties en kan onbezorgd ergens eten, en dat onbezorgde gevoel, dat klein geluk, wil ik anderen ook geven.

Nu na 1,5 jaar met natuurlijk ook tegenslagen is Klein Geluk er nog steeds en genieten steeds meer mensen van al het lekkers. Ook hebben we een klein maar geweldig team. Het is voor ons dan ook heel duidelijk dat het goed is dat Klein Geluk er is.
Natuurlijk is Klein Geluk voor iedereen en kun je ook bij ons terecht zonder voedselallergie, -intolerantie of veganistische leefstijl.

Onze taartjes zijn toch wel de grootste favoriet.  En omdat wij vinden dat  heel Nederland daarvan moeten kunnen genieten, zijn we in December 2020 onze taartjes, ook wel Klein Geluksmomentjes genoemd, door bijna heel Nederland gaan verzenden. Ik word enorm gelukkig van al jullie blijde toetjes en dat is waar ik het voor doe. 

 

Team Klein Geluk

 

 

Janneke

 

 

Sara

 

 

Romy